Christmas High Tea

CHRISTMAS HIGH TEA
De heerlijke House of Pancakes High Tea is dit jaar ook in een onvervalste kerst editie. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring die al je zintuigen zal betoveren en je direct in die gezellige kerststemming brengt.

Op donderdag 21, vrijdag 22, zaterdag 23 of zondag 24 december kun je van 12.00 tot 14.00 of van 15.00 tot 17.00 uur genieten van een ware smaaksensatie met een scala aan hartige en zoete lekkernijen. Het belooft een buitengewone en onvergetelijke ervaring te worden. Laat je onderdompelen in de warme kerstsfeer in onze ‘pink-corner’. Smul van verrukkelijke lekkernijen en laat je meeslepen door de magie van het seizoen.

Gezellig samen zijn en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes. We ontvangen jullie met een glas Cava of een bruisend glas HopHout Thee uit de Betuwe. Daarna serveren we een kopje kerstsoep en onze etagère met daarop onder andere Christmas Pancakes, een quiche, warme en koude sandwiches en heerlijke petit fours, bonbons, chocolaatjes en macarons in kerststijl en natuurlijk een heerlijk dessert van onze Chef d’cuisine.

Kortom heerlijk genieten in een gezellige roze ambiance. met tussendoor een glaasje verse jus d’orange, en een heerlijke pot thee met verschillende theesmaken van Tea Quiero.

Neem lekker de tijd, wij rekenen op circa 2 uur. Er zijn slechts 20 plaatsen beschikbaar per shift. De prijs is € 39,95 per persoon en er kan minimaal per 2 personen gereserveerd worden. Boek nu snel want vol is vol.