Onze pannenkoeken

Wij hebben veel verschillende soorten pannenkoeken. Traditionele Hollandse-, Amerikaanse Pancakes en Japanse Okonomiyaki.

Onze heerlijke grote traditionele pannenkoeken zijn niet zomaar pannenkoeken, het zijn echte stoere pannenkoeken met een beetje ‘bite’ en vooral heel veel smaak. En dat komt door de granen; spelt, haver, boekweit en gerst die we extra aan ons traditionele beslag hebben toegevoegd. Deze granen zijn (naast dat ze heel lekker zijn ;-)) een bron van goede voedingstoffen, vitamines en mineralen. We hebben heel erg goed nagedacht over wat we in onze pannenkoeken stoppen maar natuurlijk ook over wat we er niet instoppen. Geen kleur- of smaakstoffen, geen toegevoegde suikers, geen rijsmiddelen en zuinig met zout. Melk, lekker veel ei en de passie van onze pannenkoeken-bakkers zijn de enige ingrediënten die we nodig hebben voor het bakken van heerlijke House of Pancakes pannenkoeken. Kijk maar eens bij de menukaart.

Natuurlijk hebben we ook verschillende vega en vegan varianten. Bovendien zijn onze ‘gewone’ pannenkoeken ook glutenvrij verkrijgbaar. Vanwege grote drukte in het weekend moet je wel bij je reservering aangeven of je vega, vegan of glutenvrij wil eten, anders kunnen we helaas niet garanderen dat dit lukt.