High Tea & Babyshower

Vier een gezellig feestje bij House of Pancakes. Baby shower, zakelijke bijeenkomst of een heerlijke high tea, het kan allemaal bij HOP in Haarlem.

High Tea

Er is niets zo leuk als een middag tijd maken voor vrienden of familie. Gewoon zomaar of ter ere van een feestelijke gebeurtenis. En al helemaal als dat gebeurt in de ‘Pink Corner’ bij House of Pancakes in Haarlem met een high tea. De leukste manier om een iets te vieren of om bij te praten met vriendinnen of vrienden.

Gezellig samen kletsen en genieten onder het genot van diverse zoete en hartige hapjes, een glaasje verse jus d’orange, en een heerlijke pot thee met verschillende theesmaken van Tea Quiero.

We ontvangen jullie met een spectaculaire home-made alcoholvrije thee cocktail. Daarna serveren we een klein kopje dagsoep en de etagère met daarop onder andere onze beroemde American Blueberry Pancakes, een vers gebakken brioche met tonijn, een sandwiches met truffel eiersalade en komkommer-tomaat-creme-fraiche. En bovendien heerlijke bonbons, chocolaatjes en macarons en een luchtig dessert van onze Chef d’cuisine. Kortom heerlijk genieten in een gezellige roze ambiance. Neem lekker de tijd, wij rekenen op maximaal 2 uur.

Reserveren voor een High Tea
Onze HOP high tea kan iedere dag van de week al vanaf 2 personen voor € 31,95 pp., wel graag minimaal één dag van tevoren reserveren en een aanbetaling van € 10,- pp. is verplicht.

Je kunt ook de high tea nog leuker maken met een heerlijk glas bruisende bubbels, een Cava Idilicum Brut van bodega Dominio de la Vega voor een speciale prijs.

Reserveren kan via de button hieronder tot 10 personen. Wil je met meer personen komen stuur dan een e-mail naar: reserveren@houseofpancakes.nl

Let op: De ‘pink corner’ is vaak al lange tijd van tevoren vol gereserveerd. We kunnen de gerechten aanpassen voor vegetariërs maar helaas is geheel vegan en/of glutenvrij niet mogelijkEen high tea is minder geschikt voor (kleine)kinderen.

Babyshower

Is jouw vriendin, zus, buurvrouw, dochter of echtgenote in verwachting? Dat vraagt om een feest! Babyshower of Gender Reveal? Zet haar in het zonnetje bij House of Pancakes en geniet samen van dit mooie moment. De mom-to-be zal samen met jullie een ontspannen middag of avond beleven vol lekkers en natuurlijk.. cadeautjes voor haar en de baby! Organiseer het samen met ons.

Wil je een babyshower of babyborrel reserveren?
Gezellig samen de komst vieren van het kleintje onder het genot van een hapje, drankje en de nodige cadeautjes. Bij HOP begrijpen wij dat als geen ander. Wij staan voor je klaar om van jouw babyshower een onvergetelijk moment te maken. De babyshower is grotendeels gelijk aan de high tea.

Je kunt vanaf 12.00 uur ‘s middags gezellig samen genieten van een home-made alcoholvrije thee cocktail en beschuit met muisjes. Daarna serveren we een klein kopje dagsoep en de etagère met daarop onder andere onze beroemde American Blueberry Pancakes, een tonijn brioche en sandwiches met truffel eiersalade en komkommer-tomaat-creme-fraiche. En bovendien heerlijke bonbons, chocolaatjes en macarons en een luchtig dessert van onze Chef d’cuisine. Kortom heerlijk genieten in een gezellige roze ambiance. Neem lekker de tijd, wij rekenen op maximaal 2 uur. Reserveren kan via de button rechtsonder tot 10 personen. Wil je met meer personen komen stuur dan een e-mail naar: reserveren@houseofpancakes.nl